We zijn weer Top Employer!

Het Martini Ziekenhuis heeft opnieuw het certificaat Top Employer ontvangen in de categorie Cure & Care. Met een 8,4 als waardering voor aantrekkelijk werkgeverschap. Ook de andere zes Santeon ziekenhuizen ontvingen het certificaat.

Sjoerd van der Zee, stafdirecteur P&O: ‘Een mooi resultaat, een bevestiging van de inspanning waar we met z’n allen aan werken en die dus erkenning betekent. Dit jaar kregen we bijzondere waardering voor het leiderschap programma en off-boarding’. In dit onderzoek is ons HR-beleid geanalyseerd op meer dan 600 HR-aspecten. Vaste onderwerpen zijn onder meer personeelsplanning, talentontwikkeling, werksfeer en leiderschap.