Doktersassistent Polikliniek Gynaecologie & Verloskunde

Als wij een afwisselende baan beloven, dan doen we dat ook! Wat dacht je van een ondersteunende rol tijdens spreekuren, het draaien van je eigen spreekuur, administratief ondersteunen van afdeling en artsen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Over de functie
Je bent als doktersassistent op onze polikliniek  een belangrijke schakel tussen de patiënt, dokter, verloskundige en medische secretaresse. Tijdens het gynaecoloog/verloskundige spreekuur voer je ondersteunende werkzaamheden uit. Hierbij kun je denken aan het assisteren tijdens kolposcopie, bij het inbrengen van een foley catheter, het geven van injecties of prik instructies of het aanleggen van een CTG. Daarnaast heb je een eigen cytologie spreekuur en ondersteun je de gynaecologen bij diverse subspecialisaties. Zoals  het voorbereiden en bijwonen van MDO’s. Je draait je hand niet om voor administratieve en secretariële werkzaamheden. Dit is ook een belangrijk deel van je werk.

Dit breng je mee
  • Een afgeronde opleiding tot doktersassistent bij voorkeur in combinatie met een (medisch) secretaresse opleiding.
  • Kennis en affiniteit met gynaecologie en verloskunde.
  • Kennis van administratieve en secretariële werkzaamheden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Je bent gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan een gezamenlijk resultaat. Door middel van jouw klantvriendelijkheid en patiëntgerichtheid voelt de patiënt zich op zijn gemak en weet dat hij of zij bij jou in goede handen is. Met je goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden ben je in staat om de patiënt te informeren over de behandeling. Daarnaast ben je accuraat, stressbestendig en heb je oog voor kwaliteit. 

Waar kom je te werken
Mede door de verloskunde werken wij in een zeer dynamische werkomgeving en is iedere dag een onvoorspelbare werkdag. Wij zijn een ambitieus team, dat altijd op zoek is om met elkaar de beste zorg geleverd kan worden. 
De polikliniek bestaat uit 10 gynaecologen, 2 fertiliteits artsen, 2 chef de clinique , gemiddeld zo’n 18 A(N)IOSSEN,  14 verloskundigen, 5 medisch secretaresses, 7 dokters-assistenten, planner, coördinator  en een unithoofd. 

Wat bieden we
  • Volop kansen voor opleiding en training. 
  • Maximaal € 2.665,- op basis van 36 uur (FWG35), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.  
  • Een breed aanbod van activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan.  
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
Solliciteren

De gesprekken vinden plaats op vrijdag 15 november. Een (halve) dag meelopen op de poli kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Deze vindt dan plaats op 19 of 20 november.


     

Enthousiast?

We komen graag met je in contact! Bel voor informatie:
Anita Wieringa, Unithoofd, tel. (050) 524 7150 of Wytske Jansen tel. (050) 524 5216

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.