#teammartini in gesprek

Twee stoelen, één kaartspel. Zo gaan collega’s van #teammartini in gesprek over drijfveren, waardering in hun werk, verbinding, groei en de werksfeer. Met wie ze het gesprek voeren? Dát is een verrassing! Het is een collega uit een ander team, op een andere positie, met een andere achtergrond. Spannend dus! Kijk mee met #teammartini in gesprek.  

‘Ik ben trots op mijn innovatieve werkplek’

Doorpraten met Mariëlle Veeke

‘Wat was het leuk om in gesprek te gaan met een onbekende collega uit een heel ander werkgebied. Het gaf het wij-gevoel dat zo kenmerkend is voor het Martini. Toen ik vertelde over mijn werk, merkte ik dat ik trots ben op mijn innovatieve werkplek.’

‘Digitalisering in stroomversnelling’

Doorpraten met Derwin van Roggen

‘Toen ik de oproep zag om hoofdrolspeler te worden in de campagne #teammartini in gesprek heb ik mij direct aangemeld. Ik werk op de ICT-afdeling en ben volop bezig met digitale innovaties. Hoe leuk om daarover aan de praat te komen met andere collega’s.’

'Het beste voor de patiënt'

Doorpraten met Gert Jan Dutman

‘Toen ik de oproep zag om hoofdrolspeler te worden in de campagne #teammartini in gesprek heb ik direct gereageerd. Ik wil graag helpen om te laten zien dat we een gewaardeerd ziekenhuis zijn. Nee, ik had geen last van zenuwen voor de opname van de video. Natuurlijk was ik wel benieuwd met wie ik in gesprek zou gaan en waarover. Dat was echt een verrassing.’

‘Groot ziekenhuis met persoonlijke sfeer’

Doorpraten met Elly Veenstra

‘Toen ik de oproep zag voor hoofdrolspelers in de campagne, heb ik mij meteen aangemeld. Eigenlijk ben ik helemaal niet iemand die graag op de voorgrond sta. Toch voelde ik dat dit een kans was om iets terug te doen voor wat het Martini voor mij heeft gedaan.’

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.