Training Think Big voor verpleegkundigen zonder BIG

Wanneer 26 maart 2021 tot en met 28 mei 2021
Waar Wijkcentrum Het Dok te Groningen
Voor wie? Verpleegkundigen zonder BIG registratie
Aanmelden via... Leerzorg

Ben jij verpleegkundige zonder BIG registratie en wil je graag weer aan de slag als verpleegkundige? Het Martini Ziekenhuis organiseert samen met  leerzorg de opleiding Think Big. De 9-daagse opleiding start 26 maart 2021. Er is nog plek, dus geef je op! Meer informatie is te vinden op de website van leerzorg of met de Martini Academie, tel. (050) 524 6039.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.