Training Think Big voor verpleegkundigen zonder BIG

Wanneer 17 januari 2020
Waar Van Swietenplein 1
Voor wie? Verpleegkundigen zonder BIG registratie

Ben jij verpleegkundige zonder BIG registratie en wil je graag weer aan de slag als verpleegkundige? Het Martini Ziekenhuis organiseert samen met  leerzorg de opleiding Think Big. De 9-daagse opleiding start 17 januari 2020. Er is nog plek, dus geef je op! Bel of mail naar de Martini Academie. Mail: martiniwijzer@mzh.nl of tel. (050) 524 6039.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.