Training PICC lijn (perifeer ingebrachte centrale katheter)

Wanneer 9 december van 9:00 tot 11:00
Waar Van Swietenplein 1 in Groningen
Voor wie? Verpleegkundigen

Training PICC lijn (perifeer ingebrachte centrale katheter).

Voor verpleegkundigen die nieuwe kennis willen opdoen of kun kennis willen opfrissen. Om je in te schrijven voor de training kun je contact opnemen met de Martini Academie op tel. 050 524 6039 of stuur een e-mail naar martiniwijzer@mzh.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om je gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.